Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Το PayPal αποχωρεί από τη συμμαχία του κρυπτονομίσματος LibraΤο διάστημα που ακολούθησε, έχουν σημειωθεί αρκετές ενστάσεις για το επικείμενο εγχείρημα του «δικτύου Libra» κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις. Όμως προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει το Facebook και με τα ιδρυτικά στελέχη που αποτελούν την οργάνωση Libra, με την πρώτη ηχηρή αποχώρηση να ανακοινώνεται την περασμένη εβδομάδα και να είναι αυτή του PayPal. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του PayPal, «η εταιρεία πήρε την απόφαση να μη συμμετάσχει περαιτέρω στον οργανισμό Libra και να συνεχίσει να εξελίσσει τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες του προκειμένου να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες από ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σ' αυτές. Υποστηρίζουμε πάντα το εγχείρημα του Libra και προσβλέπουμε στο συνεχή διάλογο για τρόπους συνεργασίας στο μέλλον. Το Facebook είναι ένας μακροχρόνιος και αξιόλογος στρατηγικός συνεργάτης του PayPal και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να το υποστηρίζουμε σε διάφορες περιπτώσεις.»

Για την ώρα δεν υπάρχουν αντιδράσεις από τα υπόλοιπα 27 μέλη του Libra και ειδικότερα τη Mastercard και τη Visa που αποτελούν ίσως τα σημαντικότερα μέλη του νέου κρυπτονομίσματος. Πληροφορίες πάντως της Wall Street Journal αναφέρουν ότι ενδεχομένως το επόμενο διάστημα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις σημαντικών συνεργατών του Facebook. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ιδρυτικό μέλος, έχει καταβάλλει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να συμμετάσχει στην οργάνωση Libra.

Πηγή: https://www.insomnia.gr/articles/internet/paypal/paypal-withdraws-from-libra-association/
Pin It