Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Συνεργασία ΕΟΔΥ και Google για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον νέο κορονοϊόΟι σελίδες που εμφανίζονται από τον ΕΔΟΥ είναι η «Ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο κορωνοϊό SARS–CoV-2» καθώς επίσης και η «Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες».

Εντούτοις, θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά τις δικές μας δοκιμές και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Google εμφάνιζε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα μόνο αν ο χρήστης έκανε αναζήτηση με τον όρο «κορωνοιός», με ή χωρίς διαλυτικά στο γράμμα «ι». Επί του παρόντος, δεν εμφανίζεται καμία παραπομπή εάν γίνει αναζήτηση με τα «κορονοϊός» ή «κοροναιός», με ή χωρίς διαλυτικά. Το epixeiro.gr ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ για το συγκεκριμένο θέμα.

Σημειώνεται πως για τον όρο «κορονοϊός» η Google εμφανίζει πολλά εκατομμύρια αποτελέσματα. Για τον «κορωνοιός» περίπου 82.700 αποτελέσματα και για τον «κορωναιός» περίπου 5.030.000 αποτελέσματα. Πηγή: https://www.epixeiro.gr
Pin It