affiliate website successΗ δημιουργία ιστοσελίδας είναι το σημαντικότερο βήμα για έναν Affiliate, αλλά δεν πρέπει να σταματήσει εκεί. Πολλοί που ασχολούνται με το Affiliate marketing κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι θα κερδίζουν λεφτά μόνο επειδή έχουν μια ιστοσελίδα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλουν να προωθήσουν. Δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά ώστε να ανεβάσετε την δημοτικότητα της ιστοσελίδας που αυτό συνεπάγεται με την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών, άρα και με την αύξηση των κερδών σας που είναι ο αρχικός σας στόχος.

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε και έχετε έτοιμη την ιστοσελίδα που τα παρουσιάζει, πρέπει να σχεδιάσετε την διαφημιστική σας καμπάνια ώστε να προωθήσετε σωστά και αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας. Η αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών, όπως είναι ευνόητο βασίζεται στην δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας η οποία μπορεί να αυξηθεί με διάφορους τρόπους.

Ο πλέον δημοφιλής τρόπος είναι η χρήση των κοινωνικών δικτύων. Με άλλα λόγια πρέπει να ασχοληθείτε με την δημιουργία προφίλ (profile) ή ομάδων (groups) στα πιο διαδεδομένα social networks, όπως το Facebook και το Google Plus προσθέτοντας σε αυτά όσες περισσότερες επαφές είναι δυνατόν, ενημερώνοντας τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προωθείτε.

Ένας άλλος τρόπος είναι η χρήση μιας υπηρεσίας newsletter. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να τοποθετήσετε στο site σας - και σε εμφανή θέση - μια φόρμα στην οποία ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει subscribe στην mailing list η χρήση της οποίας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μόνιμη και συχνή επαφή με τους πελάτες σας στέλνοντας τους ενημερωτικά emails για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που προωθείτε. Οι αξιόπιστες υπηρεσίες newsletter μπορεί να μην είναι δωρεάν, αλλά το κόστος τους είναι πολύ χαμηλό συγκριτικά με τα πλεονεκτήματα που θα αποφέρει η χρήση του.

Ένα άλλο που μπορείτε να κάνετε για την προώθηση της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας είναι να απευθυνθείτε σε online υπηρεσίες οι οποίες στέλνουν στοχευμένους επισκέπτες στο site σας. Θα βρείτε εύκολα εταιρίες που παρέχουν την υπηρεσία αυτή αν ψάξετε σε μια μηχανή αναζήτησης με τις λέξεις buying targeted leads ή lead generation services.

Ένα καλό και έγκυρο εργαλείο προώθησης του site σας είναι το Google words στο οποίο μπορείτε να επενδύσετε χρήματα και να δημιουργήσετε καμπάνιες διαφήμισης σε στοχευμένες ιστοσελίδες ή στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης του Google.
Pin It