Συχνά, κατά την πλοήγηση σας σε διάφορα sites, εμφανίζεται ένα pop-up παραθυράκι στο οποίο ερωτάστε αν θέλετε το site να σας στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που δημοσιεύει νέο περιεχόμενο. Οι ειδοποιήσεις αυτές εμφανίζονται κάτω δεξιά στο παράθυρο του Chrome σας. Σε αυτό το how θα μάθετε πως μπορείτε να απενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις αυτές.

Βήματα:

1
Ανοίξτε τον Google Chrome σας.
2
Πατήστε τις τρεις κάθετες τελείες που βρίσκονται επάνω δεξιά στον Chrome σας και από το μενού που αναδύεται πατήστε Ρυθμίσεις.
3
Απο το αριστερό κάθετο μενού πατήστε την επιλογή Σύνθετες.
4
Από το μενού που ξεδιπλώνεται πατήστε την επιλογή Απόρρητο και ασφάλεια.
5
Δεξιά στην σελίδα με τις επιλογές εντοπίστε και πατήστε τις Ρυθμίσεις ιστοτόπου.
6
Στην σελίδα που ανοίγει εντοπίστε και πατήστε την επιλογή Ειδοποιήσεις.
7
Στην κορυφή της σελίδας που εμφανίζεται, δίπλα απο το κείμενο Ερώτηση πριν από την αποστολή (συνιστάται) θα δείτε έναν διακόπτη. Απενεργοποιώντας τον διακόπτη αυτόν παύει να εμφανίζεται η ερώτηση των sites που ζητάει την άδεια σας για να σας στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που δημοσιεύεται σε αυτά νέο περιεχόμενο.


Αν όμως θέλετε να συνεχίσουν τα sites να σας ρωτάνε, αφήστε το ενεργοποιημένο.

Παρακάτω στην ίδια σελίδα έχετε την δυνατότητα να προσθαφαιρέσετε sites στις δύο λίστες. Η πρώτη λίστα έχει τίτλο Αποκλεισμός και περιέχει όλα εκείνα τα sites στα οποία αρνηθήκατε να σας στέλνουν ειδοποιήσεις, ενώ η δεύτερη έχει τίτλο Επιτρέπεται και περιέχει όλα τα sites που επιτρέψατε να σας στέλνουν ειδοποιήσεις.

Αν υπάρχει κάποιο site που σας στέλνει ειδοποιήσεις και θέλετε να τις απενεργοποιήσετε, εντοπίστε αυτό το site στην λίστα Επιτρέπεται (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση στην κρυφή της ίδιας σελίδας για να το εντοπίσετε πιο γρήγορα) και πατήστε τις τρεις κάθετες τελίτσες δεξιά από αυτό.


Από το μενού που αναδύεται πατήστε Αποκλεισμός.


Αντίστοιχα αν υπάρχει κάποιο site στην λίστα Αποκλεισμός που επιθυμείτε να σας στέλνει ειδοποιήσεις, πατήστε τις τρεις τελείες που βρίσκονται δεξιά του site και απο το μενού που αναδύεται πατήστε Επιτρέπεται.

Η επιλογή Κατάργηση θα διαγράψει το site από την λίστα και την επόμενη φορά που θα το επισκεφτείτε θα εμφανιστεί ξανά η ερώτηση που ζητάει την άδεια σας για να σας στέλνει ειδοποιήσεις.
Pin It