Το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός για όλους έχει αρχίσει να τρέχει. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα όπως οι δικαιούχοι, εισοδηματικά κριτήρια, καταλυτικές ημερομηνίες κτλ. θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του προγράμματος. Παρακάτω θα δούμε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα. Οι δικαιούχοι της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, όπως θα διαβάσετε στις οδηγίες.

Βήματα:

1
Ανοίξτε την σελίδα https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024 χρησιμοποιώντας τον browser του pc ή του κινητού σας.
2
Λίγο πιο κάτω στην σελίδα θα βρείτε το κουμπί Είσοδος στην εφαρμογή.
3
Συνδεθείτε με τους κωδικού σας στο TAXIS. Να έχετε δίπλα σας το κινητό σας γιατί σε επόμενο βήμα της διαδικασίας θα σας σταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Επίσης θα σας σταλεί και ένα email με έναν κωδικό επιβεβαίωσης στο email που έχετε δηλώσει στο TAXIS.
4
Στην επόμενη σελίδα θα δείτε τα κύρια στοιχεία σας. Πατήστε Συνέχεια.
5
Αμέσως θα σας σταλεί ένα SMS στο κινητό που είναι συνδεδεμένο με το TAXIS με έναν κωδικό. Πληκτρολογήστε τον κωδικό αυτόν στο πεδίο και έπειτα πατήστε το κουμπί Επιβεβαίωση.
6
Εμφανίζονται ξανά κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Πατήστε το κουμπί Επιβεβαίωση.
7
Συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητάει η φόρμα. Δηλώστε ένα κινητό τηλέφωνο (μπορεί να είναι και διαφορετικό από το δικό σας), το οποίο πρέπει να έχει NFC ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα που θα σας χορηγήσει το πρόγραμμα σε περίπτωση που επιλεγείτε μετά την κλήρωση.

Προσοχή στα checkbox στο τέλος της αίτησης. Αν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες τσεκάρετε την αντίστοιχη επιλογή.
8
Όταν πατήσετε το κουμπί Υποβολή, θα σας σταλεί ένας νέος κωδικός επιβεβαίωσης στο email που έχετε δηλώσει. Θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό αυτόν στο αντίστοιχο πεδίο.
9
Μετά από λίγα λεπτά αν συνδεθείτε ξανά (Βήματα 1-6) θα δείτε την αίτηση σας με το ποσό που δικαιούστε. Αυτή ήταν η διαδικασία υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα. Τώρα απλά περιμένετε την κλήρωση. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημερομηνία κλήρωσης στο επίσημο link του προγράμματος Τουρισμός Για Όλους 2024 https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024.

Θα επανέλθουμε με νέο how-to για το πώς εισάγουμε και χρησιμοποιούμε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα.
Pin It