Αν δεν έχετε Premium λογαριασμό στο Youtube, τότε για να ακούσετε μουσική από αυτό θα πρέπει να παίζει το βιντεο στην οθόνη σας χωρίς να μπορείτε να ανοίξετε άλλη εφαρμογή στο κινητό ή tablet σας. Υπάρχει όμως ένας έξυπνος τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για Premium λογαριασμό. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να ακούτε μουσική από το Youtube ενώ παράλληλα μπορείτε να ανοίγετε και να πλοηγήστε σε άλλες εφαρμογές στο Android κινητό ή tablet σας.

Βήματα:

1
Ανοίξτε την εφαρμογή με την οποία πλοηγήστε στο Internet (Chrome, Firefox, κτλ.).
2
Πληκτρολογήστε youtube.com στην μπάρα διεύθυνσης.
3
Πατήστε το κουμπί με τις τρεις τελίτσες που, συνήθως, βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του browser σας (ανάλογα με τον browser. Σε αυτό το how-to χρησιμοποιώ τον Chrome).
4
Από το μενού που αναδύεται, εντοπίστε και πατήστε την επιλογή Για τον υπολογιστή ή Desktop site αν χρησιμοποιείτε την αγγλική έκδοση του browser.


Η σελίδα θα επαναφορτωθεί και θα εμφανίζεται όπως θα εμφανιζόταν σε ένα PC. Aν θέλετε, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Δεν είναι πάντως υποχρεωτικό.
5
Επιλέξτε ένα βίντεο της αρεσκείας σας και αφήστε το να παίξει.
6
Τώρα, δοκιμάστε να ανοίξετε μια άλλη εφαρμογή κατεβάζοντας τον browser σας κάτω. Ο ήχος από το βίντεο θα πρέπει να συνεχίζει να παίζει.
7
Αν σταματήσει ο ήχος, κάντε με το δάχτυλό σας swipe down για να δείτε τον χώρο των ειδοποιήσεων. Εκεί θα βρείτε την μπάρα αναπαραγωγής του βίντεου με τα κλασικά κουμπιά πλοήγησης σε αρχεία ήχου Πρηγούμενο, Play και Επόμενο. Πατήστε το κουμπί Play για να συνεχίσει να παίζει ο ήχος και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε ακούγοντας ταυτόχρονα τον ήχο από το βίντεο του Youtube να παίζει στον παρασκήνιο.
Pin It