Θέλετε να δημιουργήσετε νέο blog και να μεταφέρετε σε αυτό τις αναρτήσεις και τα σχόλια του παλιού σας blog; Διαβάστε τα παρακάτω βήματα και μάθετε πως να το πετύχετε.

Βήματα:

1
Για να εισάγετε τις αναρτήσεις και τα σχόλια στο καινούργιο blog θα πρέπει πρώτα να τα εξάγετε απο το παλιό σε .xml αρχείο. Αν δεν τα έχετε ήδη εξάγει, ακολουθήστε πρώτα τις οδηγίες στο How-to με τίτλο Πώς να εξάγετε τις αναρτήσεις και τα σχόλία του blog σας και έπειτα επιστρέψτε σε αυτό το How-to για να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.
2
Επισκεφτείτε την σελίδα του Blogger http://www.blogger.com
3
Αν δεν είστε ήδη συνδεμένοι, πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και πατήστε το κουμπί Σύνδεση για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
4
Από την λίστα των blogs σας επιλέξτε εκείνο στο οποίο θέλετε να εισάγετε τις αναρτήσεις και τα σχόλια.
5
Από το κάθετο μενού στα αριστερά της σελίδας που εμφανίζεται επιλέξτε Ρυθμίσεις
6
Πατήστε τον σύνδεσμο (link) Εισαγωγή ιστολογίου
7
Στο μικρό παράθυρο που εμφανίζεται πατήστε το κουμπί Αναζήτηση και αναζητήστε το .xml το οποίο περιέχει τις αναρτήσεις και τα σχόλια του blog σας.
8
Παρακάτω στο ίδιο παράθυρο πληκτρολογήστε αυτό που βλέπετε στην εικόνα που εμφανίζεται για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ. Πιο χαμηλά αν τσεκάρετε το Αυτόματη δημοσίευση όλων των αναρτήσεων που έχουν εισαχθεί τότε οι αναρτήσεις και τα σχόλια που περιέχονται στο xml αρχείο δημοσιεύονται αυτόματα στο blog. Αν δεν το τσεκάρετε μεταφέρονται στον Πίνακα ελέγχου του blog σας στο σημείο που βλέπετε όλες τις αναρτήσεις, όπου μπορείτε να τις επεξεργαστείτε προτού τις δημοσιεύσετε.
9
Πατήστε Εισαγωγή ιστολογίου

Συμβουλές

Οι αναρτήσεις και τα σχόλια του blog στο οποίο εισάγεται το xml αρχείο ΔΕΝ διαγράφονται, αλλά συγχωνεύονται. Οι αναρτήσεις θα δημοσιευτούν με την σειρά βάση την ημερομηνία δημιουργίας τους.

Video

Pin It