Μετα τις αλλαγές στο Facebook, η ομαδική διαγραφή ή απόκρυψη των παλιών αναρτήσεων απο το Timelaine σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε παλαιότερες αναρτήσεις.

Βήματα:

1
Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook στο Android κινητό ή το tablet σας.
2
Πατήστε το κουμπί με τις τρεις γραμμές που εμφανίζεται επάνω δεξιά.
3
Πατήστε στο ονοματεπώνυμο σας για να μεταβείτε στο προφίλ σας.
4
Πατήστε το κουμπί με τις τρεις τελίτσες.
5
Πατήστε την επιλογή Διαχείριση δημοσιεύσεων.
6
Πατήστε το κουμπί Φίλτρα.
7
Πατήστε στο Μετάβαση σε: για να ανοίξει το ημερολόγιο για να επιλέξτε την ημερομηνία μέχρι την οποία θα εμφανιστούν οι αναρτήσεις σας. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν επιλέξετε την ημερομηνία 31-12-2019, τότε θα εμφανιστούν όλες οι αναρτήσεις σας απο την αρχή μέχρι την ημερομηνία 31-12-2019.
8
Αφού επιλέξατε την ημερομηνία από το ημερολόγιο, πατήστε το κουμπί OK.
9
Πατήστε το κουμπί Τέλος.
10
Αμέσως στην οθόνη εμφανίζονται όλες οι αναρτήσεις μέχρι την ημερομηνία που επιλέξατε. Επιλέξτε τις αναρτήσεις που επιθυμείτε να αποκρύψετε ή να διαγράψετε τελείως απο το timeline σας πατώντας το γκρι κύκλο που βρίσκεται επάνω δεξιά απο κάθε ανάρτηση σας.
11
Όταν επιλέξετε όλες τις αναρτήσεις που επιθυμείτε, πατήστε το κουμπί απόκρυψης των αναρτήσεων (μπλε X) ή το κουμπί διαγραφής (μπλε κάδος απορριμάτων).


Προσοχή: Αν μέσα στις αναρτήσεις που επιλέξατε βρίσκονται και αναρτήσεις που έχετε κοινοποιήσει απο φίλους σας, τότε το κουμπί διαγραφής θα απενεργοποιηθεί γιατί η ανάρτηση δεν ανήκει σε εσάς και δεν μπορεί να διαγραφεί οριστικά. Όμως στις περιπτώσεις αυτές μπορείτε ακόμη να αποκρύψετε τέτοιες αναρτήσεις απο το timeline σας.
12
Είτε πατήσετε το κουμπί απόκρυψης είτε το κουμπί διαγραφής, εμφανίζεται ένα μενού στο κάτω μέρος της οθόνης στο οποίο πρέπει να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
13
Τέλος εμφανίζεται ένα πλαίσιο στο οποίο πρέπει να επιβεβαιώσετε ξανά την επιλογή σας.
Pin It